Vítězka soutěže se setkala s českým týmem. Dnes od 13 hodin můžete vyhrát také!

- Daniel Kubelka

PŮVODNÍ ZPRAVODAJSTVÍ Z OSTRAVY: Středeční odpoledne si bude Kristina Šimečková, vítězka vánoční soutěže na webu Tenisového světa, dlouho pamatovat. V Ostravar Aréně si totiž jako jedna z mála měla možnost prohlédnout zázemí českého fedcupového týmu a jako bonus se setkala i se samotnými hráčkami.

Středa, 14:00. Kristina Šimečková právě přijíždí do Ostravy z Brna, kde bydlí a jak sama tvrdí, v Ostravar Aréně je vůbec poprvé. Ne však naposledy. O nadcházejícím víkendu bude totiž jedním z diváků beznadějně vyprodaného duelu 1. kola Fed Cupu mezi Českou republikou a Španělskem.

Ještě předtím však, jako vítězka vánoční soutěže s Tenisovým světem, měla možnost dostat se do míst, kam se běžný fanoušek rozhodně nepodívá. Hned na úvod se totiž stala alespoň na malou chvíli jedním z novinářů, když zhlédla závěr tiskové konference českého týmu.

Pak už došlo na samotnou prohlídku haly, kterou i s odborným komentářem vedl tiskový mluvčí českého fedcupového týmu Karel Tejkal. Vítězka soutěže si za jeho doprovodu prohlédla kompletní zázemí haly. Od tiskového centra přes VIP tribuny až po samotné zázemí českého týmu. Zcela exkluzivně se pak podívala i tam, kam nesmí kamery televizních reportérů. Do šatny českého týmu!

Poté již zamířila k samotnému kurtu, kde sledovala trénink českých děvčat, konkrétně proti sobě bojovaly Lucie Šafářová a Kateřina Siniaková. S oběma českými tenistkami si pak udělala foto, na které bude dlouho vzpomínat. Nebyla to však jediná památka, kterou si ze středečního odpoledne v Ostravě odnesla. Od českého týmu totiž dostala i podepsané týmové triko a navrch si cestu na východ od Brna ještě jednou zopakuje, protože obdržela i dvě vstupenky na celý hrací víkend.

Tak vidíte, soutěžit s Tenisovým světem se vyplatí. Zkusíte to příště také? Na další možnost nebudete muset dlouho čekat! Již dnes, tedy ve čtvrtek 9. února ve 13 hodin, totiž odstartuje naše nová soutěž, jejíž hlavní výhrou bude prohlídka zázemí turnaje J&T Banka Prague Open, který se uskuteční od 1. do 6. května 2017.

Původní zpravodajství z Ostravy

Neděle 5. 2.

Cesta za obhajobou začíná, Češky dorazily vlakem do Ostravy

Pondělí 6. 2.

Fed Cup je připraven. Poprvé s plastovou sítí a na zúženém kluzišti

Teď mám chuť na Španělky a po kariéře tu třeba budu krasobruslit, hlásí Strýcová po prvním tréninku

Úterý 7. 2.

Úžasný zážitek. Nabídka, která se neodmítá, říká sparing českého týmu

Příjemné nominační starosti. V hlavě snad něco mám, říká Petr Pála

Doma je doma! Hrát tady je vždy nejlepší, říká natěšená Šafářová

Důležité je dostat míček přes síť, směje se Karolína Plíšková

Červená nebo černá? České tenistky si vybíraly šaty na banket

Středa 8. 2.

Zima a nejtěžší možný soupeř. Všechno je tu proti mně, směje se Muguruzaová před losem

Fanoušci mají jasno, v hlasování zvítězily černé šaty

Trénink českých tenistek probíhal v přímém přenosu

Můj debut byl tak dávno, že už si ho ani nepamatuju, směje se Lucie Šafářová