Vánoční soutěž zná své vítěze!

- redakce

Server Tenisový svět ve spolupráci s českým fedcupovým týmem vyhlašuje výsledky velké vánoční soutěže. Hlavní cenou pro nejúspěšnějšího soutěžícího bude setkání s českými vítězkami letošního Fed Cupu, které však nakonec proběhne až během únorového utkání se Španělskem v Ostravě.

Velká vánoční soutěž Tenisového světa a Českého fedcupového týmu je u konce. V deseti kolech soutěže si nejlépe vedlo celkem 100 soutěžících, kteří správně odpověděli na všech deset otázek. Oproti původnímu zadání nakonec o vítězi rozhodl los. Bonusová otázka totiž byla spojena s natočením videa od Petry Kvitové, která však po úterní nešťastné události potřebuje čas na zotavení po náročné operaci.

I z tohoto důvodu proběhne plánované setkání s českým fedcupovým týmem oproti původnímu termínu a místu nakonec až během únorového utkání proti Španělsku v Ostravě. Vítězkou celé soutěže, která se může těšit na setkání s českými tenistkami a která rovněž obdrží dvě vstupenky na klání 1. kola Fed Cupu v Ostravě proti Španělsku, se stala Kristina Šimečková. Vítězce gratulujeme a stejně jako výherce ostatních cen ji budeme kontaktovat pomocí elektronické pošty.

Seznam výherců:

1. Kristina Šimečková - Setkání s FC týmem v Ostravě v termínu 7. - 8. února 2017 + dvě vstupenky na víkendová utkání

2. Kateřina Eliášová - 2 vstupenky I. kategorie na utkání I.kola Fed Cupu 2017 ČR – Španělsko (11.-12.2., Ostravar Aréna, Ostrava – Vítkovice)

3. David Matoušek - Podepsaný reprezentační dres vítězného fedcupového týmu

4. Vlasta Rakovičová - Originální obrazová publikace ze zákulisí cesty za dalším fedcupovým triumfem (vydáno v limitovaném nákladu)

5. Josef Mikolášek - Podepsaná velkoformátová fotografie vítězného fedcupového týmu

Výsledky desátého kola

V desátém kole jsme se Vás ptali, kolik článků přinesl Tenisový svět přímo z dějiště letošního finále Fed Cupu ze Štrasburku. Správně odpověděli ti z Vás, kteří napsali, že se jednalo celkem o devatenáct článků.

Výsledky devátého kola

V devátém kole jsme se Vás ptali, jakým nápojem oslavily Petra Kvitová s Barborou Strýcovou vítězství ve finále Fed Cupu Petra Kvitová s Barborou Strýcovou. Většina z vás správně odpověděla, že se jednalo o whisky s colou. Správnou odpověď jste mohli nalézt v článku o návratu českých šampiónek.

Výsledky osmého kola

V osmém kole jsme se Vás ptali, jaký byl stav finálového střetnutí Fed Cupu Francie - Česká republika po prvním hracím dni. Drtivá většina soutěžících správně označila stav 1:1.

Výsledky sedmého kola

V sedmém kole se Vás ptali, kolik fedcupových titulů vybojoval kapitán českého výběru Petr Pála. Správná odpověd byla pět vyhraných trofejí.

Výsledky šestého kola

V šestém kole jsme se vás ptali, která z uvedených tenistek nebyla v nominaci na finále Fed Cupu proti Francii. Drtivá většina z vás správně odpověděla, že v nominaci chyběla Lucie Šafářová.

Výsledky pátého kola

V pátém kole jste správně odpovídali, že Petru Kvitovou nahradila v nedělní dvouhře finálového střetnutí s Francií Barbora Strýcová.

Výsledky čtvrtého kola

Ve 4. kole soutěže jste většinou správně odpovídali, že Kristina Mladenovicová se od dětských let potkávala na turnajích  Karolínou Plíškovou. Správnou odpověď ukrýval článek na našem webu.

Výsledky třetího kola

Ve 3. kole soutěže se sešly pouze tři špatné odpovědi, jinak ostatní z vás správně odpověděli, že finálový duel Fed Cupu odstartovalo utkání Kristiny Mladenovicové s Karolínou Plíškovou.

Výsledky druhého kola

Ve 2. kole tenisového kvízu většina soutěžících správně zvolila variantu, že Karolína Plíšková zamířila po skončení finále Fed Cupu na dovolenou na Mauricius. Správnou odpověď ukrýval článek na našem webu.

Výsledky prvního kola

V prvním kole tenisového kvízu většina soutěžících správně zvolila variantu, že fanoušky Tenisového světa halou Rhénus ve Štrasburku provázela Petra Kvitová. Správnou odpověď ukrýval článek na našem webu případně video, které jste mohli v průběhu finále Fed Cupu vidět na našem facebooku.

 

 

Pravidla soutěže

Desetikolová soutěž odstartovala ve středu 7. prosince. V rámci každého kola budou soutěžící odpovídat každý den na jednu z otázek, jejíž odpověď mohou nalézt přímo na webu Tenisového světa. Každá z jednotlvých otázek je různě bodově ohodnocena, na její zodpovězení mají soutěžící vždy maximálně 24 hodin od zveřejnění otázky.

Zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v jejím průběhu, avšak čím dříve začnete hrát, tím větší máte šancí na hlavní výhru, kterou vyhrává soutěžící s nejvyšším počtem získaných bodů. V případě bodové rovnosti pak o vítězi hlavní ceny rozhoduje odpověď na bonusovou otázku, která bude zveřejněna společně s poslední, desátou otázkou velké vánoční soutěže.

Pokud jste se zapojili až později, tak nezoufejte, i vy můžete vyhrát. Ze všech zúčastněných soutěžících totiž vylosujeme majitele dalších pěkných cen (týmová trika, podepsané tenisáky, aj.)

Z každé emailové adresy lze hlasovat pouze jednou. Opakované a prokazatelně podvodné odpovědi budou ze soutěže vyřazeny.

Soutěžní otázka pro 1. kolo

Tip: Odpovědi na jednotlivé otázky hledejte na webu Tenisového světa či na jeho fb stránce