WTA

Krejčíková a pyramidy. Nezapomeňte zapnout zvuk, radí Češka

- Radek Štohl

Barbora Krejčíková nadále pokračuje v tréninkovém procesu. Někdejší světová jednička ve čtyřhře na sociálně sítě pravidelně umísťuje aktuální dění ze své přípravy, přičemž jedno z videí nechybělo ani během soboty, kdy ukázala část z tzv. pyramidy.

Čtyřiadvacetiletá hráčka letošní sezónu zahájila velmi solidně. Ve dvouhře Australian Open postoupila z kvalifikace do druhého kola, ve čtyřhře s Kateřinou Siniakovou uhrály semifinále. Společně s s českou krajankou ještě získaly titul v Šen-čenu, v Dubaji došly až do finále, v Dauhá se dostaly mezi čtyři nejlepší páry turnaje. Ve všech případech přitom padly s dvojicí Barbora Strýcová, Su-wej Sie.

Krejčíková svůj dosud poslední podnik v probíhajícím ročníku odehrála v Kataru na konci dubna, od té chvíle ji na kurt nepustila situace ohledně nového typu koronaviru.

Barbora Krejčíková se v současné době snaží udržet kontakt s fanoušky alespoň na sociálních sítích, například pomocí workoutů. V závěru dubna k nim mimo jiné přidala samotné dění na kurtu.

„Tak mě určitě neznáte. Po uvolnění vládních opatření nám nechybí dobrá nálada, včera jsem trefovala pyramidu, ale ne egyptskou, jen tu brněnskou. Nezapomeňte si zapnout zvuk, ať zjistíte, jak moc jsem soutěživá," napsala Krejčíková v sobotu na oficiální facebookový profil.