Workout s tenisovými hvězdami. Trénujte jako Lisická či Krejčíková

- Jan Havlovic

Bývalá wimbledonská finalistka Sabine Lisická si založila na síti YouTube vlastní účet, na kterém bude zveřejňovat videa ze svých tréninků. „Ráda bych motivovala lidi, aby zůstali aktivní i v této těžší době, kdy jsou posilovny zavřené,“ vysvětluje třicetiletá Němka. Videa z tréninků zveřejnila také Barbora Krejčíková, která rovněž plánuje další tvorbu.

Sabine Lisická původně začala zveřejňovat videa ze svých tréninků na instagramovém profilu. Po vlně pozitivních ohlasů se bývalá světová dvanáctka rozhodla založit vlastní účet na síti YouTube. 

Na zmíněném profilu zveřejnila již dvě videa, která mají dohromady okolo 10 tisíc zhlédnutí. „Předvádím jednotlivé cviky a lidé mohou cvičit se mnou,” představuje Lisická svůj koncept. Každou sobotu by mělo na profilu Sabine Lisické vyjít nové video.

Podobnou formou se snaží udržet kontakt s fanoušky i Barbora Krejčíková, která nejprve zveřejnila čtyřminutové video z tréninku v areálu gymnázia Jana Blahoslava v Ivančicích, kde před pěti lety Krejčíková úspěšně odmaturovala.

Čtyřiadvacetiletá tenistka poté natočila video ze svého prvního tenisového tréninku po nucené pauze způsobenou karanténními opatřeními. I Krejčíková plánuje tvorbu dalších videí. „V komentářích se můžete podělit, co bych měla natočit dál,“ vyzývá úspěšná deblistka fanoušky k interakci.