Úspěšná spolupráce pokračuje. Plíšková prodloužila sponzorskou smlouvu

- Jan Vojkůvka

Společnost FILA oznámila ve čtvrtek prodloužení smlouvy s bývalou světovou jedničkou a současnou osmou ženou ženou žebříčku Karolínou Plíšková. Česká tenistka, která se značkou FILA spolupracuje od roku 2016, se dočkala nového kontraktu na dalších 5 let.

Plíšková během spolupráce se značkou FILA, která se zabývá výrobou sportovního oblečení a obuvi, vystoupala na čelo světového žebříčku, dokráčela do finále US Open a vyhrála celkem pět titulů.

„Karolína prokazovala každý rok, že je jednou z nejlepších ženských sportovkyň na světě a my nemůžeme být více nadšení z toho, že naše spolupráce bude pokračovat,“ cituje globálního ředitele FILA, Gene Yoona, oficiální web Karolíny Plíškové. „Těšíme se na další úspěchy, kterých budeme i v dalších letech součástí.“

Plíšková zakončila rok 2018 postupem do semifinále Turnaje mistryň, na kterém se objevila potřetí v řadě. Během uplynulé sezony získala tituly ve Stuttgartu a Tokiu, a rovněž se dostala do finále v Tchien-ťinu. Kromě toho dokráčela do semifinále na antukovém turnaji v Madridu, byla ve čtvrtfinále na březnových amerických turnajích v Indian Wells a Miami, a také se jí povedlo projít do čtvrtfinále Australian Open a US Open.

„Své partnerství se značkou FILA v minulých letech jsem si hodně užila a jsem nadšená, že i nadále budou podporovat mě a mou kariéru,“ uvedla k nové smlouvě česká hráčka. „Oceňuji jejich odhodlání poskytovat nejlepší možnou obuv a oblečení, které nejen, že vypadá skvěle, ale také mi pomáhá dosáhnout těch nejlepších výsledků na kurtu,“ dodala.