Obávané sestry Isnerovy? Big John chce zplodit hned dva deblové páry

- Filip Lefenda

John Isner se už nemůže dočkat narození svého prvního potomka. Světová desítka však rozhodně nemíní zůstat jen u jednoho, naopak. Se svou ženou plánuje velkou rodinu a zamýšlí s ní velké tenisové věci.

Termín porodu má Isnerova manželka stanoven na 22. září, čtvrt roku před příchodem na svět už ale Američan spřádá plány na úspěšnou kariéru jeho ratolesti. Když se jej novináři během Wimbledonu zeptali, zda by jeho dcera měla hrát jednoručný, či obouručný bekhend, odpověděl s úsměvem: „Hlavně, ať je její bekhend lepší než ten můj,“ vtipkovala světová desítka.

Se svou ženou ale nechce zůstat jen u jednoho dítěte. „Rádi bychom poskládali alespoň dva deblové týmy,“ pokračoval v tenisové hantýrce Isner. „Cítím, že budeme mít čtyři dcery, už jsem to Madison říkal,“ předvídá třiatřicetiletý obr.

„Hrozně se těšíme, dítě je vždy požehnáním,“ neskrýval v rozhovoru pro web ATP nadšení Isner. „Oba máme skvělé rodiny, které nám ve všem pomáhají. Jedno je jisté – dítěti se dostane opravdu hodně lásky,“ prozradil 208 centimetrů měřící Američan.

Že je Isner v optimální pohodě, naznačují i jeho letošní wimbledonské výsledky. Vytáhlý tenista letos na desátý pokus konečně zlomil prokletí třetího kola a postupem do osmifinále vylepšil své turnajové maximum. V pondělí jej navíc čeká souboj s Řekem Tsitsipasem, proti němuž bude výrazným favoritem, a tak jeho travnatá pouť Londýnem ještě zdaleka nemusí končit.