VIDEO: Radost pohledět. TOP 5 momentů šampionky Kvitové v Madridu

- Jan Havlovic

Petra Kvitová pobláznila v posledních týdnech celou tenisovou veřejnost. Po triumfu v Praze ovládla také prestižní podnik v Madridu a pasovala se do role velké favoritky blížícího se Roland Garros. Podívejte se na ty nejlepší momenty z jízdy české tenistky za čtvrtým turnajovým vavřínem v letošní sezoně!

Program v Madridu byl pro Petru Kvitovou extrémně náročný. Během sedmi dní absolvovala hned šest těžkých zápasů. Dvojnásobná grandslamová šampionka ukázala, jak velkou bojovnicí je a všechny duely dovedla do vítězného konce.

Během cesty za čtvrtým letošním titulem předvedla Kvitová několik famózních úderů. Oficiální twitterový účet WTA vybral pět nejlepších momentů české hráčky z působení na letošním ročníku turnaje Mutua Madrid Open.

Ve výběru nechybí parádní výměna z českého derby proti Karolíně Plíškové či precizní prohoz z dramatického třetího setu finálového duelu proti Nizozemce Kiki Bertensové.

Kvitová se sice odhlásila z turnaje v Římě, ale na její tenisové umění se můžeme znovu těšit za dva týdny, kdy se představí na Roland Garros. A do Paříže česká tenistka pocestuje jako jedna z favoritek na vítězství!