Djokovič by se mohl vrátit už v Indian Wells

- Jan Vojkůvka

Srbský tenista Novak Djokovič se sice teprve na začátku února podrobil menšímu chirurgickému zákroku, ale s návratem na kurty nehodlá otálet. Jen krátce po návratu do plného tréninkového zatížení se vyrojily spekulace, že by se bývalá světová jednička mohla objevit už v Indian Wells.

Informace o nečekaně brzkém návratu přinesl srbský web Novosti, ale také tenisová novinářka Carole Bouchardová, která se o plánech Djokoviče zmínila na svém twitterovém účtu.

Původně přitom měl Djokovič svůj comeback chystat až na antukovém turnaji v Madridu během května, o čemž informoval jeho otec Srdjan. Mezitím se však Srb dokázal velmi rychle vrátit k tréninku nejen v posilovně, ale i na dvorci a podle nejnovějších informací aktuálně trénuje v Las Vegas s úmyslem stihnout Masters ve Spojených státech.

Djokoviče čeká příští týden další z řady vyšetření s operovaným loktem a pokud vše půjde podle jeho nového plánu, mohl by se vítěz pěti titulů z Indian Wells představit už na svém oblíbeném turnaji, případně ve druhé polovině března v Miami.