Krásné gesto! Manžel Sereny Williamsové nechal na billboardy vylepit srdceryvný vzkaz

- Jan Havlovic

Rok od svého zatím posledního soutěžního tenisového duelu dostala Serena Williamsového do svého manžela krásný dárek. Miliardář Alexis Ohanian nechal vylepit na billboardy dojemný vzkaz směřovaný své manželce – „Nejlepší máma všech dob“ – stojí na plakátech v Kalifornii. Americká tenistka se videem pochlubila na svém instagramovém účtu.

Třiadvacetinásobné grandslamové šampionce se dostává při její cestě zpět do tenisového života velké podpory, a to zejména ze strany rodiny. Její manžel Alexis Ohanian svou manželkou před pár dny překvapil krásným gestem, když nechal vylepit na billboardy dojemný vzkaz.

„Nejlepší mám všech dob,“ stojí na celkově čtyřech billboardech v Kalifornii.

Serena se videem pochlubila na svém instagramovém profilu. „Jsem neskutečně šťastná, že mám svého manžela i svou dcerku po svém boku. Miluji tohle překvapení. Miluji vás oba,“ napsala americká tenisová legenda.

Návrat tenisové královny se pomalu blíží. Serena Williamsová se už v příštím týdnu znovu po roce představí v soutěžním zápase. Americká tenistka bude startovat na domácím podniku v Indian Wells, kde dostala od pořadatelů divokou kartu.