Holky, na Valentýna zapomeňte! varuje Plíšková. Čeho se obává?

- Jan Havlovic

Svátek zamilovaných se již kvapem blíží! Slavit ho bude zcela jistě také Karolína Plíšková, která již pomalu plánuje svatbu se svým snoubencem Michalem Hrdličkou. Česká jednička ale zároveň varuje všechny dámy, že se tentýž den hraje fotbalová Liga mistrů. „Holky zapomeňte na Valentýna,“ napsala dobře naladěná Plíšková na svůj twitterový účet.

Na svátek zamilovaných se těší většina zástupkyň něžného pohlaví. V letošním roce však 14. únor připadá na úterý, tedy na den, kdy se vrací na scénu po zimní přestávce fotbalová Liga mistrů. A rovnou je na programu šlágr mezi Realem Madrid a pařížským PSG!

Toho si všimla také Karolína Plíšková, jejíž snoubenec je fotbalový komentátor, a tak i sama tenistka má i v tomto sportu slušné znalosti. „Holky, zapomeňte na Valentýna,“ napsala dobře naladěna Plíšková na svůj twitterový účet.

Na tweet české tenisové jedničky zareagovala také Lotyška Jelena Ostapenková, kterou myšlenka Plíškové značně pobavila, a tak poslala pouze tři vysmáté smajlíky. Jeden z fanoušků naopak zvážněl. „Ale nezapomínej... Láska je důležitější než fotbal,“ napsal.

Valentýn je ale až příští týden. Plíšková se nyní naplno soustředí na blížící se duel českého fedcupového týmu, který o tomto víkendu vyzve výběr Švýcarska. Český výběr se bude opírat především o výkony právě Karolíny Plíškové.