Neštěstí ve hře, štěstí v lásce? Bouchardová si na Twitteru domluvila další rande!

- Jiří Vachtl

Románek kanadské tenistky Eugenie Bouchardové s americkým mladíkem Johnem Goehrkem pokračuje! Vše loni odstartovala nevinná sázka na finále amerického Super Bowlu. Nyní se zdá, že se kruh uzavírá. NFL totiž přes Twitter oba dva společně pozvala na letošní finále ligy. A oba hned s nadšením souhlasili.

Na tenisových dvorcích prožívá Eugenie Bouchardová jednoznačně nejhorší období kariéry. Bývalá světová pětka se herně i výsledkově trápí. Po necelých šesti letech opustila na začátku sezony elitní stovku dámského žebříčku.

Ze špatné nálady ji v pondělí alespoň na chvíli vytrhla NFL. Profesionální liga amerického fotbalu totiž přes svůj účet na Twitteru pozvala Bouchardovou a Goehrkeho na finále slavného Super Bowlu!

Kanadská tenistka se přitom s americkým studentem seznámila na Twitteru právě v průběhu loňského Super Bowlu. Bouchardová tehdy věřila ve výhru Atlanty, což napsala na zmíněnou sociální síť. Toho mladý student hned pohotově využil a přispěchal s nabídkou sázky. A jelikož Atlanta nakonec prohrála, musela jít Bouchardová na rande

Na pozvánku od NFL Bouchardová hned zareagovala. „Můj bože! Zpátky tam, kde to všechno začalo? Jdu do toho,“ napsala na Twitter a vyzvala Goehrkeho ať se také vyjádří.

Reakce studenta z univerzity v Missouri byla doopravdy blesková. „Všechno se zlepšuje. Jdu do toho,“ odpověděl po necelých 40 minutách.

Celý románek se těší velké pozornosti nejen tenisových fanoušků. Vždyť jen odpověď kanadské tenistky "olajkovalo" na Twitteru téměř 3,5 tisíc uživatelů. Samotné finále amerického Super Bowlu se odehraje 4. února na U.S. Bank Stadium v americkém Minneapolis.