Bouchardová splnila slib! S nápadníkem z Twitteru vyrazila na NBA

- Petr Šístek

Zdá se to až nápadně podobné hollywoodskému scénáři. Student z Missouri John Goerkhe se během letošního Super Bowlu vsadil s kanadskou tenisovou hvězdičkou Eugenií Bouchardovou, že pokud New England Patriots prestižní zápas otočí, tak vyrazí spolu na rande. Překvapivý obrat nastal a Bouchardová včera dostála svému slibu, když včera na svém Twitteru potvrdila, že se chystá na rande.

Finalistka Wimbledonu z roku 2014 se svým nečekaným nápadníkem ve středu vyrazila na utkání NBA mezi Brooklyn Nets a Milwaukee Bucks.

Mladíka jistě nemuselo trápit, že domácí Nets Milwaukee nakonec těsně podlehli, neboť rande s tenisovou kráskou mu záviděl téměř celý svět. Bouchardová se totiž stala hvězdou plavkového vydání prestižního časopisu Sports Illustrated.

O fotku se svým nápadníkem se fanynka Justina Biebera podělila se svými sledujícími na Twitteru. Ihned se vyrojil zástup fanoušků, kteří šťastlivci z Missouri záviděli, či se nad splněním slibu kanadskou tenistkou dojímali.

Zatím není známo, zda mladík dokázal na kanadskou krásku zapůsobit, a tak nezbývá, než napjatě očekávat, zda dojde i k dalšímu setkání!