Antverpská senzace obdarovala fanoušky. Bemelmans na semifinále rozdával vstupenky

- Jan Vojkůvka

Jeden z nejlepších turnajů v kariéře prožil tento týden Ruben Bemelmans v Antverpách. Na domácích kurtech se mu nebývale dařilo a prošel až do semifinále, což chtěl netradičně oslavit i se svými belgickými fanoušky. Nakoupil 20 lístků na své semifinálové utkání a rozdal je svým krajanům.

Bemelmans je v žebříčku ATP až na 98. místě a jeho postup do semifinále v Antverpách se stal doslova senzací. Ještě nikdy si na nejvyšším okruhu nezahrál semifinále. Jeho maximem bylo třetí kolo ve Wimbledonu a na US Open, vlastně i čtvrtfinále v Antverpách bylo jeho první.

Jeho radost z pokořeného milníku byla obrovská. „Jsem tak šťastný, že jsem se dostal do semifinále na European Open a chci s vámi se všemi tenhle skvělý pocit sdílet,“ napsal Bemelmans na svém facebooku.

„Jako poděkování za vaši podporu vám věnuji 20 vstupenek na mé semifinále,“ pokračoval. „Chcete přijít a podpořit mě? Napište email s počtem lístků, který chcete a možná se spolu v Antverpách uvidíme,“ doplnil i s emailovou adresou, na níž měli zájemci napsat.

A tak do semifinále nastoupil Bemelmans i s dvaceti šťastlivci, které obdaroval. Francouze Tsongu sice neporazil a prohrál s ním dvakrát 3:6. Ale přinejmenším se podělil o svou obrovskou radost se svými fanoušky.