VIDEO: Krása nebeská! Hlaváčková zveřejnila záběry ze své kouzelné svatby

- Johan Čáp

Ach ta romantika.... Andrea Hlaváčková zažila 22. června zřejmě nejkrásnější den života. Svatba jednatřicetileté tenistky v romantickém prostředí golfového resortu Dýšina u Plzně se stala hitem léta. Nyní si stříbrná medailistka z Londýna připravila pro fanoušky další hezké překvapení, každý si její velkou slávu může prohlédnout v krásně laděném videosestřihu.

Mnoho mužských příznivců nepochybně zklamala. Půvabná česká tenistka Andrea Hlaváčková si totiž v červnu vzala svého italského přítele Fabrizia Sestiniho, který mimochodem působí ve strukturách WTA. Šarmantní pětatřicátník se stará o nejlepší tenistky světa. I díky národnosti svého o pět let staršího novomanžela dávala Hlaváčková slib věrnosti krom češtiny i v jeho rodném jazyce, samotný obřad pak probíhal v angličtině. 

Na svatbu v golfovém areálu v Dýšině dorazily na začátku léta také další tenisové osobnosti, na západ Čech přijela Klára Koukalová nebo Maďarka Timea Babosová, tedy velké kamarádky Hlaváčkové. I ony tak mohly obdivovat nevěstu v překrásných perleťových šatech vedle elegantního ženicha v modrém fraku. Česká deblistka pro fanoušky tuto atmosféru alespoň lehce přiblížila v romanticky laděném sestřihu ze svého velkého dne.

České krásce se daří i na tenisovém poli, naposledy to dotáhla s účastnicí letního obřadu Timeou Babosovou na deblový titul na kanadském turnaji v Quebecu. Momentálně pak putuje se stejnou parťačkou turnajem ve středoasíjském Taškentu, kde už je česko-maďarský pár v semifinále. Výrazně se tak obě přiblížily účasti na Turnaji mistrů.