Vyprodáno! Šance vidět finále J&T Banka Prague Open ale ještě je

- Jakub Slunečko

Po velkém zájmu o finále turnaje ve Stromovce zmizely necelé dva tisíce lístků během čtyř hodin. „Každý, kdo si vstupenku zajistil, má jistotu, že ať už přijede do Prahy odkudkoliv, tenistky ve finále uvidí,“ uvedla ředitelka hvězdně obsazeného turnaje Petra Černošková. Šance vidět finále naživo ale stále ještě je – dvě vstupenky vyhrají čtenáři Tenisového světa.

„Předprodej vstupenek měl ideální průběh,“ pochvalovala si Petra Černošková. „Každý, kdo se během necelých čtyř hodin přihlásil na Ticketportal, měl možnost si bez problémů koupit vstupenku a může tak přijít na finále.“

Odpadají tudíž komplikace z předchozích let, kdy se někteří fanoušci do arény v pražské Stromovce kvůli obrovskému zájmu nedostali. Po vyprodání téměř dvou tisícovek lístků je jisté, že takové trable se už opakovat nebudou.

„Bude tím splněn hlavní smysl zpoplatnění finále. Každý, kdo si vstupenku zajistil, má jistotu, že ať už přijede do Prahy odkudkoliv, tenistky ve finále určitě naživo uvidí,“ dodala Petra Černošková.

Už dříve organizátoři spolu s dalšími novinkami oznámili, že zisk z prodeje vstupenek půjde na dobročinné účely. Zbylý program turnaje zůstane jako už tradičně volně přístupný všem zájemcům.

Kdo si nestihl vstupenku na finále zajistit, nemusí smutnit. Tenisový svět totiž ve spolupráci s J&T Banka Prague Open spustí v pátek dopoledne soutěž o další dva lístky na finále turnaje, ve kterém se pravidelně objevují české hvězdy. Sledujte náš web, kde přineseme více informací.