Kometa měsíce? Hlasujte pro Barboru Krejčíkovou!

- Michal Hladký

Tradiční anketa o největší kometu uplynulého měsíce, kterou pořádá WTA, má za říjen českou stopu. Babora Krejčíková bude ve fanouškovském hlasování soupeřit s Němkou Siegemundovou a Argentinkou Podoroskou.

Barbora Krejčíková hraje v životní formě. Před letošním Roland Garros se nacházela mimo nejlepší stovku, jenomže ve Francii dokráčela až do osmifinále, načež ve stejné fázi turnaje skončila i na ostravském podniku kategorie Premier.

Výsledek? Posun v rankingu na 74. příčku, což je pro čtyřiadvacetiletou Češku kariérní maximum. A všimli si toho i zástupci WTA, kteří ji nominovali na cenu pro největší kometu měsíce října.

Soupeřkami jí budou Laura Siegemundová a Nadia Pododorská. Němka Siegemundová uhrála na Roland Garros čtvrtfinále, tedy svůj nejlepší výsledek na jakémkoliv grandslamu v kariéře.

Pokud jde o Argentinku Podorskou, tak ta by měla být favoritkou celého hlasování. Z pozice kvalifikantky se probojovala až do semifinále French Open. Povedlo se jí to jako první hráčce v tenisových dějinách.

Hlasovat můžete ZDE