Murray má jasno! Kde by si přál vidět Messiho?

- Radek Štohl

Fotbalová zpráva se šíří napříč celým sportovním světem. Jeden z nejlepších hráčů historie Lionel Messi by po dvaceti letech mohl zamířit z Barcelony, přičemž se hodně spekuluje o případném přestupu do Manchesteru City. K celé záležitosti se vyjádřil také Brit Andy Murray, který by Messiho rád uvítal v Premier League.

Budoucnost Lionela Messiho by se mohla vyřešit už během následujících dní. Argentinský fotbalista v současné době na sebe upoutal velkou pozornost také u tenisového obecenstva, včetně samotných hráčů.

Jedním z nich je také Andy Murray. Trojnásobný grandslamový vítěz, který v týdnu skončil v osmifinále dvouhry turnaje Western & Southern Open, by si šikovného hráče přál vidět na anglických trávnících.

„Upřímně úplně netuším, kdo za koho hraje. Mám blízko Arsenalu, ale nemyslím si, že by přestoupil právě k němu. Každopádně by bylo skvělé ho pozorovat v Premier League. Doufám, že budu mít příležitost ho několikrát zhlédnout naživo," předjímá třiatřicetiletý tenista.

„Když byl mladší, tak jsem ho trochu sledoval, v Barceloně se mi poštěstilo na něj dívat na vlastní oči. Hodněkrát jsem slyšel, že by se mu nedařilo v těžkých středečních večerech na Stoke City. Vždy jsem opakoval, že samozřejmě by mu to šlo, jelikož je nejlepším hráčem všech dob. Je absolutně fanstastický," dodal Brit.