Plíšková popisuje první dny v newyorské bublině. Fanoušky prosí o tipy

- Jan Havlovic

Karolína Plíšková má již za sebou pár dní v New Yorku, kde odehraje v příštích třech týdnech dva tenisové turnaje. Světová trojka se s fanoušky na sociální sítí podělila o první dojmy z newyorské karanténní bubliny. „Než jsme vůbec mohli na trénink, čekali jsme celý den na hotelu na výsledky testů na Covid. Ty naštěstí dopadly dobře,“ popisuje osmadvacetiletá česká tenisová jednička.

Plíšková dorazila do newyorské metropole před několika dny a již si postupně zvyká na přísná bezpečnostní a hygienická opatření. Úvodní aklimatizaci si tenistka pochvaluje. „Až se sama divím, jak rychle jsem po tak dlouhé době bez cestování dokázala přepnout na místní čas,“ píše Plíšková v příspěvku na Facebooku. 

Světová trojka již absolvovala i první testy na nemoc COVID-19. „Ty naštěstí dopadly dobře,“ ulevilo se Plíškové, která až po testech mohla jít poprvé trénovat. „Už mám za sebou i prvních pár odehraných míčů,“ vzkazuje.

Českou tenistku čekají v newyorské bublině stereotypní dny, proto žádá fanoušky o pomoc. „Ráda bych ten volný čas využila i nějak efektivněji, takže pokud máte tip na dobrou knížku nebo film, sem s tím do komentářů,“ vyzývá Plíšková fanoušky.

Světová trojka Karolína Plíšková bude při absenci Australanky Bartyové a Rumunky Halepové nasazenou jedničkou jak na Western & Southern Open, tak také na grandslamovém US Open. Oba turnaje se uskuteční v areálu ve Flushing Meadows.

AMERICAN LIFE ?? Už pár dní se postupně aklimatizuju v New Yorku. Až se sama divím, jak rychle jsem po tak dlouhé době...

Zveřejnil(a) Karolína Plíšková dne Středa 19. srpna 2020