Kvitová znovu trénovala se Strýcovou. Moc se na vás těšíme, reagují fanoušci

- Radek Štohl

Tenisový svět je opětovně mohl spatřit bok po boku. Petra Kvitová se po delší době viděla s Barborou Strýcovou, přičemž nezůstalo jen u toho. České tenistky si spolu také zatrénovaly.

Petra Kvitová se na okruhu naposledy ocitla devětadvacátého února. Třicetiletá hráčka tehdy nastoupila do neúspěšného finále dvouhry v Dauhá, kde ve dvou sadách nestačila na Arynu Sabalenkovou dvakrát 3:6.

Její zkušenější krajanka rovněž svůj dosud poslední turnaj letošního roku odehrála v hlavním městě Kataru. Ve dvouhře uhrála druhé kolo, ve čtyřhře si společně se Su-wej Sie došla pro třetí titul z probíhajícího ročníku.

Na začátku nového týdne se obě hráčky potkaly znovu. Přihodilo se tak přesně dva týdny před úvodním tréninkem turnaje O pohár prezidenta Českého tenisového svazu, na kterém nebudou chybět obě elitní světové tenistky.

„Je tak skvělé Tě znovu vidět. Ještě lepší bylo si s tebou zahrát tenis," napsala v pondělí večer Petra Kvitová na sociálně sítě, což spustilo pozitivní ohlasy fanoušků.

„Děvčata, už se těším na sledování turnajů," napsala jedna z uživatelek na oficiálním facebookovém profilu někdejší druhé hráčky světa. A nebyla jediná. „Doufám, že brzy budete zpátky na okruhu, tenis nám už chybí. Dávejte na sebe pozor," navázal další z nich.

Pod příspěvkem nechyběla ani slova jako „elegantní", „okouzlující" nebo „fantastické".

Na instagramovém účtu Kvitové psali další obdivovatelé ženského tenisu. 

„Holky, je tak krásný vás znovu vidět." 

„Moc se těšíme. Už jen čtrnáct dnů a opět vás uvidíme hrát."

„Je to nejkrásnější fotka z celého dne."

Jaká bude forma obou tenistek, se dozvíme nejpozději za dva týdny. Od 26. do 28. května se rozjíždí turnaj O pohár prezidenta Českého tenisového svazu.