Strýcová není jediná! Vlastní talk show si založily další dvě tenistky, hostem byl i Lendl

- Jan Havlovic

Barbora Strýcová začala v době přerušené tenisové sezony vysílat na sociální síti vlastní talkshow. Podobně vyplňují čas v době koronavirové krize také Britka Johanna Kontaová a Slovenka Daniela Hantuchová, které publikují vlastní podcast. Hostem bývalé slovenské tenistky byl Ivan Lendl.

Právě Barbora Strýcová byla v tenisovém světě první osobou, která začala na sociální síti vysílat vlastní talkshow, do které si již mj. pozvala bývalou profesionální tenistku a nastávající maminku Dominiku Cibulkovou. Příštím hostem čtvrtečního dílu bude Švýcarka Belinda Bencicová

Vlastní podcast s názvem „The Real DNA“ vysílá pravidelně také Daniela Hantuchová a k mikrofonu si pozvala i tenisovou legendu Ivana Lendla. Bývalá slovenská tenistka, která ukončila kariéru v roce 2017, vidí v této činnosti velký potenciál zejména pro své posluchače. „Věřím, že jsme tu proto, abychom se navzájem od sebe něco naučili tím, že spolu sdílíme naše životní příběhy a zkušenosti,“ uvedla bývalá světová pětka v rozhovoru pro web Media Hub.

Zatím poslední tenistkou nahrávající vlastní podcast je Britka Johanna Kontaová. Semifinalistka Wimbledonu tak vyplňuje čas v době koronavirové krize. Sama uvádí, že její podcast je kombinací relaxace a inspirace.

Kontaová si v rámci první epizody pozvala k mikrofonu Jamese a Olivera Phelpsovi, kteří se proslavili rolí Freda a George Weasleyových v sérii filmů Harry Potter.