Rozhovor s hvězdou! Koho si Strýcová pozvala do křesla?

- Radek Štohl

Ve čtvrtek od 17:00 se bude jednat již o šestý díl talk show U Baru. Barbora Strýcová si poprvé do instagramového vysílání pozvala aktivní hráčku na okruhu WTA, která se mimo jiné zúčastnila virtuálního turnaje v Madridu. Řeč je o Belindě Bencicové, jež se může pochlubit slovenskými kořeny.

Barbora Strýcová během uplynulých pěti pořadů vyzpovídala českého moderátora Libora Boučka nebo vítězku Turnaje mistryň z roku 2016 Dominiku Cibulkovou. Až sedmého května se však premiérově spojí s hráčkou působící na okruhu WTA.

„Tentokrát to bude s Belindou Bencicovou. Věděli jste, že má slovanské kořeny a mluví plynně slovensky? Jestli máte nějaké otázky, pište pod fotku," pozvala Barbora Strýcová své fanoušky na oficiálním instagramovém účtu.

Belinda Bencicová je aktuálně osmou hráčkou žebříčku dvouhry, v polovině letošního února se dokonce objevila na čtvrté pozici. Třiadvacetiletá tenistka se o ni mimo jiné zasloužila loňským postupem do semifinále US Open, ve kterém nestačila na pozdější vítězku Biancu Andreescuovou.

Bencicové se v minulosti dařilo v juniorské kategorii. V šestnácti letech vyhrála dvouhru French Open a Wimbledonu, ve čtyřhře neuspěla ani v jednom ze tří finále. (Wimbledon 2012, US Open 2012 a 2013) Skvělé výsledky Švýcarku vynesly na první příčku juniorského kombinovaného žebříčku.

Zásluhou tatínka Ivana (současného trenéra Belindy) a maminky Daniely má Bencicová také slovenské občanství. Jak uvedla ve zpovědi pro „Behind The Racquet", nátura našich sousedů ji do budoucna ovlivnila. 

„Jejich mentalita je buď všechno, nebo nic. Ve chvílích, kdy jsem po té celkové společné dřině nedokázala na kurtu vydat ze sebe to nejlepší, tak jsem se cítila provinile," uvedla čtvrtfinalistka nedávno skončeného virtuálního turnaje v Madridu.

Tak nezapomeňte, ve čtvrtek od 17:00 se Barbora Strýcová a Belinda Bencicová budou těšit při instagramovém vysílání.