Brilantní! Murray si na Instagramu vystřelil z Nadala

- Radek Štohl

Instagramová vysílání ovládají tenisový svět. Během pondělního dne si ho střihl také Rafael Nadal, který měl na drátě Rogera Federera a posléze Andy Murrayho. Právě Murray si v průběhu večera rýpl do Nadala, jenž měl problémy s připojením.

Největší tenisové hvězdy současnosti během uplynulých dní naplno využily kouzlo sociálních sítí. Prostřednictvím Instagramu tak jejich fanoušci měli příležitost spatřit Novaka Djokoviče, Stana Wawrinku či Andy Murrayho. V pondělí na řadu přišlo živé vysílání pravděpodobně těch nejpovolanějších, tedy Rafaela Nadala a Rogera Federera. Vše však nešlo dle plánu.

Zatímco na kurtu oba válí s raketou, tak na instagramových účtech měli velké problémy s přímým spojením. Po více než šesti minutách se jim to podařilo, z čehož měli oba velkou radost.

„Konečně!" zajásal Nadal v době, kdy na druhé straně uviděl Federera. Také Švýcarovi se evidentně ulevilo. „Jsme připojeni? Dokázali jsme to? Vůbec netuším, jestli chyba byla na mé či tvé straně," zareagoval pohotově pobavený dvacetinásobný grandslamový šampion.

Celou situaci si nenechal ujít Andy Murray, který v průběhu vystřídal Rogera Federera. Ještě během jejich vysílání Brit narazil na předchozí neúspěšné pokusy obou tenistů. „To je vážně brilantní...dokáže vyhrát přibližně dvaapadesát titulů z French Open, ale nejde mu to s Instagramem," uvedl Murray na adresu Nadala, který ve skutečnosti získal dvanáct trofejí z pařížské antuky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Rafa experiencing a few problems with his Instagram Live & this is Andy’s response ?

Příspěvek sdílený ATP Tour (@atptour),Dub 20, 2020 v 9:56 PDT

Andy Murray však nebyl jediným elitním hráčem z okruhu ATP, který se bavil na úkor svých protihráčů. Konkrétně se jednalo o Stana Wawrinku. „Rogere, opusť váš hovor, pak se vrať a znovu požádej Rafu o žádost k připojení," napsal Wawrinka do pondělní diskuze.

Budou mít zase brzy příležitost se špičkovat na tenisových dvorcích? Do restartu sezóny minimálně zbývají tři měsíce.