Ptejte se Karolíny Muchové! Česká tenistka bude odpovídat na vaše dotazy

- Redakce

Světová hráčka číslo 26 Karolína Muchová si najde během tenisové pauzy čas na dotazy fanoušků Tenisového světa. Jak položit Karolíně otázku? Stačí se zeptat v našem Instagram stories!

Karolína Muchová se nedávno rozpovídala v exkluzivním rozhovoru pro Tenisový svět o tom, jak prožívá současnou světovou krizi a domácí karanténu. Teď máte možnost položit Karolíně svou otázku i vy! Jak na to? Stačí se podívat do stories na náš Instagram (ODKAZ ZDE), kde se můžete české tenistky zeptat na cokoliv, co vás zajímá. 

Ptát se můžete až do pondělních 12:00, poté bude Karolína na otázky opdovídat. Odpovědi budou zveřejněny taktéž v našem Instagram stories, proto sledujte náš profil.  

V případě příliš velkého množství dotazů mimo časovou kapacitu tenistky redakce společně s Karolínou vybere ty nejlepší a nejzajímavější dotazy, které Karolína stihne zodpovědět. 

Třiadvacetiletá Karolína Muchová loni vyletěla jako kometa. Sympatická hráčka s unikátním tenisovým stylem do sezony vstupovala jako 141. tenistka žebříčku. Rok však zakončila na skvělém 21. místě světa. Mezitím loni hrála třeba finále turnaje WTA v Praze nebo čtvrtfinále Wimbledonu, aby pak nakonec získala svůj první WTA titul na turnaji v Soulu. Zahrála si i za český fedcupový tým. Od letoška vede Karolínu známý trenér David Kotyza.