Když je konečně vidíš naživo. Nepopsatelné, říká výherkyně lavercupové soutěže

- David Soumar

Paní Marie vyhrála dlouhodobou soutěž Tenisového světa a dostalo se jí zasloužené odměny. Prohlédla si zázemí O2 areny před Laver Cupem, dostala podepsaný lístek přímo od Tomáše Berdycha a viděla i trénink vysněného Rafaela Nadala. „Byl to pro mě opravdu opravdu neuvěřitelný a nevšední zážitek,“ řekla výherkyně.

Zázemí O2 areny vydalo na téměř dvouhodinovou procházku. Vlažný začátek procházkou kolem jednotlivých kanceláří nebyl tak strhující jako to, co paní Marie zhlédla poté. Jak z úrovně od kurtu, tak horním pohledem ze sektoru sledovala vítězka naší soutěže trénink Nadala s Theimem.

Výherkyně dlouhodobé soutěže Tenisového světa mohla dokonce dění na kurtu sledovat přímo v pozici za lavičkami, kde budou hráči Evropy a Světa sledovat blížící se souboje. Nejvíce ale uchvátila samotná cesta tunelem na kurt – přesně stejnou cestou totiž budou hráči k zápasům nastupovat. A pak samozřejmě Rafael Nadala…

„Rafael Nadal mě nadchnul nejvíc. To je prostě top hráč,“ říká paní Marie s tím, že právě španělského tenistu bude společně Rogerem Federem a Tomášem Berdychem v týmu Evropy velmi pečlivě sledovat.

Tím ale podívaná neskončila. Trénovalo se totiž i na vedlejším dvorci. Na kurtu u fanzóny byl k vidění jak Tomáš Berdych, tak Roger Federer. Paní Marie se nejprve společně s dětmi z pražských škol setkala s oběma tenisty a pak přišel zlatý hřeb prohlídky. Osobní setkání s Tomášem Berdychem, který výherkyni předal podepsaný lístek na vybranou noční session.


Galerie