Soutěž s Laver Cupem je u konce. Výherce čeká unikátní prohlídka O2 areny a další skvělé ceny

- Jan Šimek

Premiérový ročník Laver Cupu už se kvapem blíží, je doslova za dveřmi. Skončila ovšem zajímavá dlouhodobá soutěž, kterou pro vás coby mediální partner akce připravil Tenisový svět. Tři šťastní výherci se mohou těšit na vskutku jedinečné ceny.

Vícekolová soutěž odstartovala v pondělí 6. března 2017 – přesně 200 dní před startem premiérového ročníku Laver Cupu v Praze. Soutěžící za tu dobu museli zodpovědět řadu záludných otázek. Kdo prokázal nejvíce tenisových znalostí?

Mezi několika stovkami účastníků byla nejúspěšnější a vítězkou se stala Marie Langová, druhé místo obsadil David Nehyba a na třetí příčce skončil Jindřich Hajaš. Na co se mohou úspěšní soutěžící těšit?

Všichni tři výherci absolvují unikátní prohlídku zázemí a šaten O2 areny. Mají tedy možnost nakouknout do zákulisí špičkové sportovní akce. Marie Langová navíc od organizátorů získá vstupenku na vybranou session, David Nehyba obdrží podepsaný plakát a Jindřich Hajaš dostane podepsaný tenisový míček.

Všem soutěžícím děkujeme za účast v soutěži a pokud neuspěli tentokrát, v budoucnu budou mít šanci znovu. Tenisový svět totiž plánuje další zajímavé soutěže o hodnotné ceny.