Strýcová se na sociálních sítích pochlubila, že bude podruhé maminkou

- Jan Vojkůvka

Bývalá česká tenistka Barbora Strýcová, která definitivně uzavřela kariéru letos na US Open, oznámila radostnou novinku. Na svém Instagramu se dvojnásobná deblová šampionka z Wimbledonu pochlubila, že bude podruhé maminkou.

„Víňa bude velký brácha,“ napsala Strýcová k přiložené fotografii z dovolené v Dubaji.

Syna Vincenta porodila Strýcová v září před dvěma lety, zhruba sedm měsíců po přerušení kariéry. Letos se bývalá světová jednička ve čtyřhře k tenisu vrátila, aby absolvovala rozlučku se svým milovaným sportem na několika vybraných turnajích.

Ve dvouhře dokázala vyhrát tři z jedenácti odehraných zápasů. O poznání více pak řádila ve čtyřhře, když si v červenci po boku Su-wej Sie dokráčela pro svůj druhý wimbledonský titul a zajistila si tím účast na Turnaji mistryň.

Na WTA Finals však neodcestovala, jelikož se s kariérou definitivně rozloučila na US Open. Ve dvouhře prohrála v prvním kole s Kaiou Kanepiovou a ve čtyřhře postoupila spolu s Markétou Vondroušovou do osmifinále. K zápasu proti Dabrowské s Routliffeovou však už nenastoupila, jelikož se Vondroušová po náročném osmifinále dvouhry z deblu odhlásila.