Dokud nás smrt nerozdělí! Kristýna Plíšková se provdala za fotbalistu Hancka

- Jan Vojkůvka

Kristýna Plíšková a Dávid Hancko do toho praštili! Česká tenistka, která v zimě přerušila kariéru kvůli těhotenství, se inspirovala u své sestry Karolíny a až do poslední chvíle svůj sňatek s obráncem pražské Sparty tajila. V sobotu odpoledne se však na svém Instagramu se šťastnou událostí pochlubila.

Hancko, který hraje nejvyšší fotbalovou soutěž v Česku za pražskou Spartu, požádal Kristýnu Plíškovou o ruku loni v červenci. V prosinci pak tenistka oznámila radostnou novinu, že je se slovenským reprezentantem těhotná, a že kvůli těhotenství přerušuje kariéru.

Tuto sobotu pak Plíšková zveřejnila na Instagramu romantické fotografie, ke kterým napsala: „Dokud nás smrt nerozdělí.“ Přidala také fotografie se svou sestrou Karolínou a fotbalistkou Ladislavem Krejčím, kteří je doprovázeli.

Instagramové účty Plíškové a Hancka okamžitě zaplavila vlna gratulací ke svatbě. Karolína Plíšková mezitím u příspěvku své sestry zavtipkovala: „A jsi v háji!“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Kristyna Pliskova (@kristynapliskova)

Bývalá 35. hráčka světa, která na okruhu WTA vyhrála v roce 2016 titul v Taškentu a připsala si na konto rovněž 10 trofejí na okruhu ITF, v minulé sezoně postoupila do čtvrtfinále na turnajích v Bělehradu a Kluži. Letos kvůli těhotenství k žádnému utkání nenastoupila.