Z Kazachstánu s poháry i narozeninovým dopisem. Bouzková dostala od fanynky dojemný vzkaz

- Jan Havlovic

Marie Bouzková prožila v kazašském Nur-Sultanu báječný týden. Jednadvacetiletá tenistka získala singlový i deblový titul a navíc si zajistila premiérově postup do elitní stovky světového žebříčku. Usměvavá tenistka se také stala oblíbenkyní místní fanynky Melissy, od které dostala dojemné přání k sobotním narozeninám.

Marie Bouzková je mezi tenisovými fanoušky velmi oblíbená. A to především díky pozitivnímu vystupování a také nekonečnou dávkou úsměvů.

Česká daviscupová reprezentantka se stala v minulém týdnu oblíbenkyní kazašské fanynky Melissy, která sledovala v Nur-Sultanu cestu Marie Bouzkové místním turnajem s dotací 80 tisíc dolarů.

Bouzková měla v sobotu jednadvacáté narozeniny, a tak Melissa donesla svému idolu narozeninový dárek, který obsahoval dojemný dopis.

„Vím, že jsi tu jen čtyři dny, ale během té doby jsem si tě hrozně oblíbila. Nejdříve jsem si přišla pro autogram, poté jsi mi podepsala i tričko a čepici,“ popisuje fanynka Melissa.

„Nebyla jsem velkou tenisovou fanynkou, ale až díky tobě se pro mě stal tenis zajímavějším. Zůstaň taková, jaká jsi,“ dodává závěrem mladá Kazaška.

Bouzková zažila v kazašském Nur-Sultanu perfektní týden ve všech ohledech. Na místním tvrdém povrchu nejprve získala deblový titul po boku Němky Heisenové a poté i singlový titul. Českou tenistku navíc vynikající výsledky v singlu katapultovaly premiérově do elitní stovky světového žebříčku WTA.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Special thanks to @n.melissa.a for supprting me the whole week and bringing me a birthday present with this letter inside..???

Příspěvek sdílený Marie Bouzková (@maryybou),Čec 23, 2019 v 5:32 PDT