Nádhera! Strýcová ve skvostných šatech oslnila Wimbledon

- Radek Štohl

Barbora Strýcová nesklidila ovace jen na sportovním poli. Na tradiční večeři šampionů se vítězka wimbledonské čtyřhry ukázala v krásných dlouhých šatech, což mimo jiné ocenili také fanoušci. Vedle Strýcové pochopitelně nechyběla parťačka ze čtyřhry Su-Wej Sie.

Nová světová deblová jednička má za sebou dlouhý víkend. Po sobotním odložení finálového zápasu Wimbledonu musela o den později čekat až do tři čtvrtě na osm londýnského času, než se dostane na centrální kurt.

Na hlavním wimbledonském dvorci se však příliš dlouho nezdržela, společně se Su-Wej Sie za osmašedesát minut porazily dvojici Dabrowská, Sü 6:2, 6:4. Tento úspěch, který Strýcová měla v plánu oslavit pivem nebo vínem, Češce nevynesl "jen" grandslamový titul a post prvního místa ve čtyřhře, ale také večeři šampionu. Samotná Češka ji příliš nečekala.

„Vážně jsem se těšila, až po turnaji sundám sportovní věci a hodím se do gala. Že to bude Wimbelondské gala, mě asi nenapadlo," napsala spokojená hráčka na svůj instagramový účet. Na něj přiložila také fotografie ze samotného večera.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

With a beauty and one and only @sw.hsieh ♥️

Příspěvek sdílený Barbora Strycova? (@barborastrycova),Čec 15, 2019 v 12:52 PDT

Strýcová svým představením na večeři šampionu udělala dojem, přímo pod příspěvek obdržela řadu pozitivních ohlasů. 

„Krásná a ještě šikovná!" napsala jedna z fanynek, přičemž se k ní postupně přidávali další obdivovatelé.

„Zaříš jak na kurtu, tak i mimo něj!"

„Hvězda na kurtu a poté za královnu večera."

„Strašně vám to sluší, Báro."

„Jsi krásná! Obrovská gratulace, Báro!"

Bude Češka sklízet další ovace po US Open? Nechcme se překvapit.