WTA

Krása žen, nablýskaný přepych. Češky uchvátily hráčskou párty

- Radek Štohl

Wimbledon ještě nezačal a Češky už stihly zářit. Krátce před úvodními zápasy nejslavnějšího turnaje světa se elitní tenistky zúčastnily hráčské párty, na které nechyběly ani Kateřina Siniaková a Barbora Strýcová. Nejen ony byly hlavními hvězdami večera.

Třetí grandslam sezóny se blíží mílovými kroky. Během pátečního dopoledne byly rozlosovány dvouhry mužů a žen, na které navázaly také soutěže čtyřhry. Než však vypuknou urputné zápasy o cenné trofeje, tak se hráčky mohly trochu odreagovat. Na párty, která se konala pod záštitou Dubai Duty Free WTA Summer Party.

Na velkou slávu byly pozvány také Kateřina Siniaková a Barbora Strýcová. Není se však čemu divit. Siniaková loni společně s Barborou Krejčíkovou ovládla wimbledonskou čtyřhru, posléze se stala první hráčkou deblového žebříčku. 

Skvělých výsledků zde dosáhla také Strýcová. V sezóně 2014 se prodrala až do čtvrtfinále dvouhry, o semifinále ji připravila Petra Kvitová. Ještě o rok dříve se zkušená Češka dostala do stejné fáze deblového turnaje.

Jak se oběma hráčkám dařilo zazářit na červeném koberci, můžete posoudit sami.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

? Together we own it!! #ddfsummerparty #london @sw.hsieh

Příspěvek sdílený Barbora Strycova? (@barborastrycova),Čen 28, 2019 v 1:46 PDT

Během večera se ukázala také Eugenie Bouchardová, Caroline Wozniacká nebo Johanna Kontaová.