Matteková-Sandsová už vyhlíží turnaj v Praze! Chci být znovu na kurtu s mou milovanou Luckou, vzkázala

- Jan Havlovic

Hlavní tenisovou událostí letošního J&T Banka Prague Open bude jednoznačně loučení Lucie Šafářové s českými fanoušky. Zároveň se před pražským publikem představí při společné derniéře Team Bucie! „Mým hlavním cílem je být znovu na kurtu s mou milovanou Lucií,“ vzkázala Bethanie Matteková-Sandsová v krátké zdravici na Twitteru.

Team Bucie je v tenisovém světě velkým fenoménem. Lucie Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou získaly společnými silami hned pět grandslamových titulů ve čtyřhře. Česko-americká dvojice si získala i díky chování mimo kurt velkou základnu fanoušků.

Populární tenisový pár si odbyde společnou derniéru na letošním ročníku J&T Banka Prague Open. Informaci prozradila Lucie Šafářová v úterý na tiskové konferenci v Praze.

K návratu na tenisové dvorce se poté vyjádřila i Matteková-Sandsová. „S Luckou jsme o tom hodně mluvily a rozhodly jsme se, že si spolu ještě jednou zahrajeme. Team Bucie bude hrát v dubnu v Praze!“ říká třiatřicetiletá tenistka v krátké zdravici na Twitteru.

Matteková-Sandsová se dává stále zdravotně do kupy, ale věří, že bude v dubnu stoprocentně připravena. „Mám před sebou ještě rehabilitace, ale mým hlavním cílem je být znovu na kurtu s mou milovanou Lucií."

Úspěšná deblistka se těší na české publikum. „Fanoušci v Česku pro mě znamenají mnoho. Rádi s námi slavíte výhry a umíte podpořit i v těžkých časech,“ dodala závěrem pětinásobná grandslamová šampionka ve čtyřhře.