VIDEO: Federer, Dimitrov a spol.: Zázračné údery mužského Indian Wells

- Petr Sumbal

V americkém Indian Wells začíná první turnaj série ATP Masters 1000 v sezóně a stejně jako v letech minulých, také letos se očekává, že bude k vidění ten nejlepší mužský tenis. Prohlédněte si ty nejlepší výměny, které byly na rozpálených betonech v Indian Wells v minulých letech k vidění.

Naši přehlídku zázračných úderů začínáme u Rogera Federera, který prokázal neuvěřitelný reflex a improvizaci na síti v zápase 3. kola v roce 2013 proti Ivanu Dodigovi.

I ve druhém videu figuruje legendární Švýcar, ale tentokrát jako komparz pro Tommyho Haase, který se v roce 2014 v osmifinále pořádně proběhl, než Federera, jenž byl na síti, úžasně prohodil.

Také další tenisová paráda je z roku 2014, konkrétně ze zápasu 3. kola mezi Grigorem Dimitrovem a Ernestsem Gulbisem. Bulhar nejprve parádně zahrál úder za tělem a pak vše zakončil náběhem na síť.

Zahanbit se nenechá ani Juan Martín Del Potro, který v roce 2017 v utkání 2. kola proti Federicu Delbonisovi předvedl učebnicový tweener, který byl navíc i vítězný.

I loni se bylo na co dívat, třeba když ve druhém kole předvedl nezdolnou vůli Gael Monfils a nakonec svého soupeře Johna Isnera stojícího na síti nádherně prohodil, i když byl daleko za základní čarou.

Který ze zázračných úderů se nejvíce líbí vám?