FOTO: Maskérna, akce! Češky řádily v dějišti pátého grandslamu před fotoaparáty

- Filip Lefenda

Kvalifikace prestižního podniku v Indian Wells startuje již dnes, hlavní soutěž se pak rozjede ve středu. Ještě před začátkem podniku, jenž je dotován více než devíti miliony dolarů a bývá mu přezdíváno jako pátý grandslam, se některé tenistky odvázaly před fotoaparátem. A nechyběly ani Češky.

Jako vůbec první z "našich" si v kalifornské poušti letos zahraje Marie Bouzková, kterou v pondělí čeká kvalifikační střetnutí proti Švýcarce Golubicové. A právě dvacetiletá tenistka, jíž patří v žebříčku aktuálně 130. pozice, je jednou z těch, které oficiální focení WTA absolvovaly.

"Když vám řeknou, že BNP Paribas Open startuje už zítra," píše Bouzková ve svém příspěvku na twitteru, v němž sdílí usměvavé fotografie. "Díky WTA za zábavné focení," dodala. A že jí to opravdu slušelo, můžete posoudit sami...

Bouzková však nebyla jedinou Češkou, která se svěřila do rukou maskérky a následně stanula před objektivem. Tuto roli již dobře zná rovněž Karolína Plíšková, která bude jakožto světová pětka a vítězka letošního turnaje v Brisbane platit v Indian Wells za jednu ze spolufavoritek na celkový triumf. 

A i "AceQueen", jak jí bývá pro její schopnosti na podání přezdíváno, prokázala své nesporné fotogenické kvality...