Ať vše klapne, pupkáči! Strýcová dojemně gratulovala deblové parťačce

- Jan Havlovic

Andrea Sestini Hlaváčková ve středu oznámila, že čeká miminko. Informace se pochopitelně dostala také k Barboře Strýcové, která je nejenom deblovou parťačkou úspěšné české tenistky, ale také dobrou kamarádkou již prakticky od narození. „Andy dneska oznámila velkou věc a je to pro mě hodně osobní,“ napsala Strýcová v dojemném vzkazu na Instagramu.

Znají se takřka od narození. Obě vyrůstaly na západě Čech v Plzni a společně chodily na krasobruslení i tenis. Jedna z této dvojice – Andrea Sestini Hlaváčková, ve středu oznámila, že je těhotná. Tato novinka udělala pochopitelně velkou radost i právě Barboře Strýcové, která se o své pocity podělila s fanoušky na Instagramu.

„Andy dneska oznámila velkou věc a je to pro mě hodně osobní. Není totiž jen má deblová parťačka. S Andy se známe z Plzně od kočárku,“ popisovala Strýcová začátky společného přátelství.

Vinou náročného tenisového života na sebe plzeňské tenistky neměly v posledních letech příliš mnoho času. To se změnilo v loňském roce. „Loni nás dal tenis zase víc dohromady a tím jsme obnovily i dětské přátelství. Jako bych se vrátila o 20 let zpět v čase,“ dodává dvaatřicetiletá Strýcová.

„Jsem ráda, že se zase máme. Držím palce, ať vše klapne, pupkáči!“ popřála česká tenistka své kamarádce.

Strýcová ještě přiložila společnou fotografii z japonského Tokia, na které mají obě tenistky nafouklé břicho. „Na druhé fotce jsme se prostě nějak nafoukly,“ připojila Strýcová úsměvnou vzpomínku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Andy dneska oznámila velkou věc a je to pro mě hodně osobní. Není totiž jen má deblová parťačka. S Andy se známe z Plzně od kočárku! Řešily jsme spolu naše první lásky, chodily na krasobrulení i tenis a prožily fakt mega věci. (Vaření z Kačera Donlda) V dospělosti se naše cesty na chvíli rozešly a byly jsme v kontaktu jen na turnajích. (Někdy ani to ne :-)Loni nás dal tenis zase víc dohromady a tím jsme obnovily i dětské přátelství. Jako bych se vrátila o 20 let zpět v čase. Jsem rada , ze se zase mame. Držím palce ať vše klapne, pupkáči! @andreasestinihlavackova ? Jen pro info: Na druhé fotce jsme se proste v Tokiu nějak nafoukly.

Příspěvek sdílený Barbora Strycova? (@barborastrycova),Úno 6, 2019 v 10:36 PST