Za tenisem i mořem. Bouchardová si užívá Vánoce v bikinách

- Jan Vojkůvka

Havajské ostrovy se staly destinací, kde kanadská tenistka Genie Bouchardová odstartovala novou sezonu. Předvánoční exhibiční turnaj zvládla fantasticky a přes favorizované Coco Vandewegheovou a Garbine Muguruzaovou prošla až do finále. Za odměnu pak vyrazila i k moři, a nezapomněla ani na své věrné fanoušky.

Na svém Instagramu zveřejnila fotografie z havajského pobřeží a opět se pochlubila svými ladnými křivkami. Alespoň trochu si dokázala užít onu předvánoční pohodu, přičemž její dny byly a jsou vesměs naplněny tvrdým tréninkem. A na Havaji také zápasy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

? A L O H A ?

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Pro 21, 2018 v 11:38 PST

Bývalá světová pětka na exhibičním turnaji Hawaii Open porazila v prvním kole americkou hráčku CoCo Vandewegheovou 6:0, 7:6(2) a nezaváhala ani v semifinále proti bývalé světové jedničce Garbine Muguruzaové. Tu pokořila po setech 7:5, 6:1.

Až ve finále byla nad síly čtyřiadvacetileté Kanaďanky Elise Mertensová z Belgie. Bouchardová utržila těsnou porážku 6:2, 5:7, 10:12 a rozloučila se s turnajem na druhém místě.

Se svým vystoupením na Havaji však může být nadmíru spokojená. A s relaxací na havajském sluníčku u moře, kde čerpala vydanou energii před novou sezonou, rovněž.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

The BEST tour guide ??

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Pro 21, 2018 v 12:39 PST