Denní menu, 22.12.2018: Paroulek třetí letošní titul nevybojoval

- Marek Bartošík

Jediným českým zástupcem, který v sobotu bojoval v soutěžním zápase, byl Tadeáš Paroulek. Osmnáctiletý mladík útočil v turecké Antalyi po boku Ukrajince Prihodka na deblový titul, ale bohužel neuspěl. Ve finále česko-ukrajinská dvojice neuspěla, když podlehla nasazeným jedničkám v supertiebreaku.

Paroulek deblový titul nevybojoval
Tadeáš Paroulek třetí letošní titul ve čtyřhře nevybojoval. Osmnáctiletý mladík po boku Ukrajince Olega Prihodka nestačili na nasazené jedničky Fajzijeva s Kalovelonise a prohráli po setech 5:7, 6:3, 6:10.

Rumuni nenastoupili. Paroulek je ve finále
Ve druhém sobotním duelu na turnaji v turecké Antalyi měli Tadeáš Paroulek a jeho ukrajinský parťák Prihodko změřit síly s rumunskou dvojicí Manole, Tomescu. Ti však do semifinálového utkání nenastoupili. Paroulek s Prihodkem ještě dnes odehrají finále proti prvnímu nasazenému páru Fayziev, Kalovelonis.

Paroulek uspěl v odloženém čtvrtfinále čtyřhry
Osmnáctiletý Tadeáš Paroulek si v turecké Antalyi napravil chuť po včerejší těžké porážce v osmifinále dvouhry. Společně s Ukrajincem Prihodkem potvrdili roli nasazených dvojek a porazili rusko-ukrajinský pár Kotov, Strelčenko 6:4 a 6:3. Utkání trvalo 68 minut.

ITF/Futures

GD Tennis Cup, Antalya (muži, TUR, 15 000 USD, antuka)
Čtvrtfinále čtyřhry
Kotov (RUS), Strelčenko (UKR) – PAROULEK, Prihodko (UKR) [2] 4:6, 3:6

Semifinále čtyřhry
Manole, Tomescu (oba ROU) [3] – PAROULEK, Prihodko (UKR) [2] bez boje

Finále čtyřhry
Fayziev (UZB), Kalovelonis (RUS) [1] – PAROULEK, Prihodko (UKR) [2] 7:5, 3:6, 10:6