Další změna! Berdych vyzkouší odvážnou italskou značku

- Marek Bartošík

Těsně před začátkem sezóny 2019 si Tomáš Berdych připravil pro své fanoušky překvapení. Na kurt už nebude nastupovat v oblečení od Adidasu, nově ho bude oblékat italská firma Hydrogen. Společně s českým tenistou Italové získali do svých služeb i Feliciana Lópeze.

V roce 2013 přechod od Nike k H&M, předloni přestup k Adidasu. A nyní mění Tomáš Berdych značku svého oblečení potřetí. Dost nečekaně ho tenisoví fanoušci budou moci vídat v kolekcích italské firmy Hydrogen, která má ve znaku lebku. Italům se kromě třiatřicetiletého českého tenisty podařilo nalákat i o čtyři roky staršího španělského elegána Feliciana Lópeze.

Berdych i López se již zúčastnili týmové akce v Miláně, kde si své nové svršky vyzkoušeli. Módní tým pod vedením Alberta Bresciho, fungující od roku 2003, tímto krokem zareagoval na nedávnou ztrátu své největší hvězdy. Aktuální světová třináctka Fabio Fognini dal nově přednost značce Armani. Vedení Hydrogenu letos jistě potěšil jejich reprezentant Nikoloz Basilašvili, který ovládl hned dva turnaje kategorie ATP 500 a v žebříčku je na dosah elitní dvacítce.

Jedním z nejvýraznějších počinů Hydrogenu v uplynulém roce byl jistě outfit pro US Open.


Galerie