Randí Zverev s někdejší tenisovou nadějí? Němec stále zatlouká

- Filip Lefenda

Stejně jako celá řada dalších čerpá i světová čtyřka Alexander Zverev síly před nadcházející sezónou. Překvapivý vítěz listopadového Turnaje mistrů se na svém instagramovém účtu pochlubil fotografií z dovolené, na níž však nechybí ani Olga Šarypovová. Němec tak opět rozpoutal spekulace o tom, zda s někdejší slibnou ruskou juniorkou netvoří pár.

Šarypovová, jež už v pouhých čtrnácti letech začínala hrávat na největších juniorských turnajích, odehrála v posledních šesti letech na ženském okruhu ITF jen jediný zápas. Ve Zverevově boxu byla Ruska přítomna už během říjnového podniku Masters v čínské Šanghaji, německý hráč ale tehdy v rozhovoru pro Sky Sports popřel, že by byl mezi oběma romantický vztah.

Nyní nabírají spekulace nových rozměrů, byť i tentokrát jednadvacetiletý Zverev na adresu stejně staré Šarypovové, s níž strávil několik dní na Maledivách a v Dubaji, uvedl, že jsou stále pouze přáteli. Tentokrát už však fanoušci německé hvězdě jeho řeči na Instagramu „nebaští“ a spatřují v nich spíše ironii.

Již brzy se čtvrtý hráč světa přesune na Floridu, kde bude pokračovat v přípravě na nadcházející tenisový ročník. Ten odstartuje v australském Petrhu, kde si po boku krajanky Angelique Kerberové zahraje Hopmanův pohár. A kdo ví – třeba jej bude v některé z rolí podporovat opět i jeho "kamarádka"...

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Apparently we are just friends ??

Příspěvek sdílený Alexander Zverev (@alexzverev123),Pro 2, 2018 v 7:48 PST