Přezdívka, která frčí! České ostré ptáčata kontaktovali tvůrci Angry Birds

- Jan Havlovic

Angry Birds s raketami. Pod touto přezdívkou si většina tenisových fanoušků aktuálně představí deblový pár Barboru Strýcovou s Andreou Sestini Hlaváčkovou. Netradičního pojmenování tenisového páru si všimli také tvůrci samotné videohry „Angry Birds“, kteří tenistky kontaktovali na Twitteru.

Začalo to nevinně při jednom z tréninků na antuce, kdy trenér Diego Dinomo říká Andree Sestini Hlaváčkové s Barborou Strýcovou, že k nim přezdívka „Angry Birds" opravdu sedí. „Že prý jsme takový ostrý ptáčata,“ líčila Sestini Hlaváčková v rozhovoru pro iDnes.cz.

Plzeňská tenisová dvojice začala tuto přezdívku aktivně používat, a ta se chytla i mezi tenisovými fanoušky. Zpráva o novém pojmenování českého páru se dostala až k samotným tvůrcům oblíbené hry Angry Birds, kteří se nyní pokusili tenistky kontaktovat přes sociální sítě.

„Vaše přezdívka se nám hrozně líbí. Můžeme se s vámi nějak spojit, abychom vaši kreativitu dokázali ocenit?“ stojí na twitterovém účtu Angry Birds.

Zprávy si jako první všimla Andrea Sestini Hlaváčková, která na Twitteru reagovala. „Báro, vidíš, co vidím já?“ napsala překvapená elitní česká deblistka.

Uvidíme, jak se tato možná spolupráce s tvůrci světoznámé videohry vyvrbí. Andrea Sestini Hlaváčková s Barborou Strýcovou se v těchto dnech připravují na vrchol sezony, kterým bude Turnaj mistryň v Singapuru, kterého se zúčastní hned sedm českých tenistek.