Útok na hattrick pokračuje! Krejčíková se Siniakovou vyhrály na grandslamu popatnácté v řadě

- Jan Havlovic

Famózní jízda Kateřiny Siniakové a Barbory Krejčíkové na grandslamových podnicích nebere konce. Česká dvojice si v neděli v osmifinálovém souboji poradila s párem Kičenoková, Siegemundová hladce poměrem 6:3, 6:2 a slaví patnáctou výhru v řadě na turnajích velké čtyřky! Nasazené jedničky tak dělí pouhé tři výhry od zkompletování grandslamového hattricku.

French Open – titul, Wimbledon – titul, US Open – zatím čtvrtfinále. Sehraná dvojice Krejčíková, Siniaková se na turnajích velké čtyřky se soupeřkami vůbec nemažou. Český pár zatím v New Yorku neztratil ani set a bez větších problémů postoupil mezi nejlepší osmičku.

Dvojnásobné grandslamové vítězky si naposledy poradily s dvojicí Kičenoková, Siegemundová, kterou porazily hladce 6:3, 6:2. Pro Krejčíkovou se Siniakovou to byla již patnáctá výhra v řadě na podnicích velké čtyřky!

„Odehrály jsme skvělý duel,“ lebedila si Siniaková v rozhovoru přímo na dvorci po vítězném zápase. „Hrajeme zápas od zápasu. Uvidíme, jaký výsledek tady v New Yorku uhrajeme,“ doplnila Krejčíková svou parťačku.

Nasazeným jedničkám se daří na posledním grandslamu sezony náramně a mílovými kroky se přibližují dalšímu velkému snu – třetímu grandslamovému titulu v řadě. „Jsem z letošní sezony nadšené a doufáme, že ještě není konec,“ věří dvaadvacetiletá Siniaková.

Český pár si na své čtvrtfinálové soupeřky musí počkat. V boji o účast v semifinále se nasazené jedničky střetnou s vítězem duelu Hsieh, Sabalenková/Mertensová, Schuursová.

 

Quarterfinalsssss ?????? @usopen #tennis #newyork #usopen @headtennis_official

Příspěvek sdílený Barbora Krejcikova (@bkrejcikova),Zář 2, 2018 v 4:41 PDT