Hvězdné tenistky vybíraly největší sympaťáky na okruhu. Koho zvolily Kvitová a spol.?

- Jan Havlovic

Tennis Canada zveřejnil během Rogers Cupu video, na kterém hvězdné světové tenistky odpovídají na nejrůznější otázky – nejlépe oblékaný tenista, kdo je nejvtipnější a také nejvíce okouzlující a sympatický hráč na okruhu ATP. Mezi respondenty nechyběla také česká tenisová jednička Petra Kvitová.

Hned úvodní otázka mířila na ošacení tenistů a tenistek. Kdo chodí nejlépe oblékaný? „Grigor Dimitrov,“ shodly se Francouzka Garciaová s Ukrajinkou Svitolinovou. „Roger (Federer),“ vypálila odpověď Muguruzaová.

To Caroline Wozniacká s Eugenie Boucharodovou v nadsázce označily samy sebe. Američanka Stephensová zase zalovila mezi tenisovými kolegyněmi. „To je velmi těžké, ale asi bych vybrala Elinu Vesninovou."

Kdo je nejvtipnějším mezi tenisty? „Serena je vždy hodně vtipná,“ vyřkla svůj tip Kanaďanka Bouchardová. „Také Serena,“ doplnila Dánka Wozniacká.

Caroline Garciaová vybrala Novaka Djokoviče, Naomi Osakaová zase Světlanu Kuzněcovovou. Petra Kvitová byla otázkou poměrně zaskočená. „Tak to teď opravdu nevím,“ smála se světová osmička.

Poslední otázka – kdo je nejvíce okouzlující hráč, ať už vzhledem či charakterem. „Rafa, ten je vždy na ostatní hodný,“ označila Bouchardová svého favorita. Petra Kvitová vsadila také na osvědčené jméno. „Roger Federer,“ vyřkla svou odpověď. Podobný tip měla také její velká kamarádka Simona Halepová.

To Francouzka Caroline Garciaová zalovila v domácích vodách, když za nejsympatičtějšího hráče okruhu zvolila Gaela Monfilse.