WTA

Seznámení novomanželů. Plíškové se nelíbil, Hrdlička vyžadoval fotku

- Radek Štohl

Znali se díky svým povoláním, více se však sblížili až ke konci roku 2015. Karolína Plíšková a Michal Hrdlička, kteří se ve druhé polovině července vzali, na sebe prozradili, jak probíhalo jejich seznámení či jak došlo k zásnubám.

Po necelých třech letech známosti do toho česká dvojice praštila. Přihodilo se tak 19. července v Monaku, kde přibližně mezi dvaceti hosty nechyběla ani Kristýna Plíšková.

Její doposud úspěšnější dvojče Karolína a sportovní moderátor Michal Hdlička se dostali před kameru WTA, pro kterou odpovídali:

na jejich seznámení...
KP: Proběhlo v jednom klubu v České republice. S fedcupovým týmem jsme oslavovali finálové vítězství nad Ruskem a on tam zrovna byl.

na to, jak se k ní Michal dostal...
KP: Chtěl se se mnou vyfotit a poté hned vyžadoval telefonní číslo. (se smíchem) Již předtím jsme však o sobě věděli, jelikož pracoval v televizi a já byla dobrá v tenise.

na to, zda byl Michal přitažlivý...
KP: V televizi ano, ale když jsem ho potkala osobně, tak se mi moc nelíbil. (se smíchem) Byl však velmi zábavný, neustále vtipkoval. Mám ráda jeho smysl pro humor. Mimo kurt si užijeme hodně srandy, na kurtu mě vždy podporuje, což je pro mě velmi důležité.

na to, kdy chtěl Karolínu požádat o ruku...
MH: Rozhodl jsem tak se tak po jednom roce. Pouze jsem čekal na správný okamžik.

na to, jak požádal o ruku...
KP: Přihodilo se tak doma minulý rok po Wimbledonu. Moc jsem to neočekávala. Sice jsme plánovali budoucnost, bavili se o svatbě, dětech a podobně, ale dle mého názoru to tak dělají všichni partneři. Nebrala jsem ho vážně do chvíle, než mi ukázal prstýnek.
MH: Rozbrečela se u toho. (se smíchem)