Místo tenisu dovolená. Dimitrov opět skotačí s americkou zpěvačkou

- Filip Lefenda

Léto je časem relaxu a odpočinku. Ten si v těchto dnech dopřává i bulharský tenista Grigor Dimitrov, kterého fotoaparáty zvídavých reportérů nachytaly, kterak dovádí na luxusní jachtě se svou o třináct let starší přítelkyní Nicole Scherzingerovou.

Sedmadvacetiletý Bulhar, jenž v posledních týdnech výsledkově nebývale tápe, vyrazil spolu s americkou zpěvačkou a herečkou v jedné osobě do francouzského Saint-Tropez. „Není to teď jednoduché. Abych byl upřímný, potřebuji raketu na nějaký čas úplně odložit stranou,“ přiznal Dimitrov poté, co na Wimbledonu vypadl již v prvním kole s trápícím se Wawrinkou, jenž momentálně figuruje až ve třetí stovce.

A jak „Dima“ řekl, tak také činí. Pár, který v loňském roce neměl údajně příliš daleko k rozchodu, si směle užívá. Ještě aby ne – vždyť se oba zamilovaní vidí vinou cestování po světě jen pár týdnů v roce. „Není to snadné, naše programy jsou nabité. Nicole to má s prací trochu lepší, takže za mnou sem tam může vyrazit,“ prozradil Bulhar v nedávném rozhovoru pro MR PORTER Journal.

Není tak divu, že se ve Francouzské riviéře nemohl někdejší členky populární skupiny Pussycat Dolls, s níž randí už třetím rokem, doslova nabažit.