Kde jsi, Johne? Bouchardová shání svého superbowlového chlapce

- Jan Vojkůvka

Když spolu Genie Bouchardová a John Goehrke zašli letos na Super Bowl v Minnesotě, zdálo se, že se kruh uzavřel. Jenže půl roku po jejich posledním setkání se kanadské tenistce po svém superbowlovém chlapci zastesklo a dala to najevo na svém Instagramu.

Na své sociální síti sdílela video, na němž je s Johnem spolu a pod přiložené video přidala příspěvek: „Vzpomínka. Kde jsi, superbowlový chlapče?“

Ke komentáři přiložila srdíčko a spustila tím vlnu reakcí, které se nezačaly objevovat jen na jejím Instagramu, ale také na sítích samotného Johna.

 

Throwback. Super bowl boy where you at? @john.goehrke ?

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Čec 12, 2018 v 11:07 PDT

Fanoušci netradičního páru, který se setkal poprvé po Super Bowlu 2017, kdy Bouchardová plnila prohranou sázku s Goehrkem, začali hromadně vyzývat sympatického mladíka, aby se Kanaďance ozval. „Genie tě volá,“ psal jeden z nich. „Pořád jí chybíš... Sbal si a leť za láskou,“ přidal se jiný.

Bouchardová v uplynulých dvou týdnech konečně prožila hodně povedený turnaj. Ve Wimbledonu se prokousala z kvalifikace až do druhého kola a konečně dala alespoň trochu připomenout na roky, kdy patřila k širší tenisové špičce. Aktuálně 188. hráčka světa však ve druhém kole nestačila na Ashleigh Bartyovou, s níž prohrála 4:6, 5:7.