Wimbledone, těš se! Team Bucie zaútočí na poslední chybějící grandslam

- Jan Vojkůvka

Letošní French Open spolu ještě neodehrály, protože dlouho nebylo jasné, jestli se Lucie Šafářová stihne připravit. Jeden z nejslavnějších turnajů světa v londýnském All England Clubu se však může těšit na návrat oblíbeného Teamu Bucie, v němž po boku české tenistky opět naskočí do akce Bethanie Matteková-Sandsová.

Australian Open 2015 a 2017, French Open 2015 a 2017, US Open 2016... k tomu šest menších titulů, pozice světových jedniček. Souhra Lucie Šafářové a Bethanie Mattekové-Sandsové patří k velmi úspěšným nejen díky stylu obou tenistek, ale i přátelství, které je pojí.

Oblíbené hráčky, které se stále zkouší prosazovat i ve dvouhře, se po dlouhém roce ukáží na kurtu opět spolu. A nebude to nikde jinde než v areálu, kde jim zatím úspěch uniká. Dobrou zprávu pro své fanoušky zveřejnila Šafářová na svém Facebooku.

„Team Bucie se vrací ve Wimbledonu, takže Bethanie, já už tvrdě pracuju,“ řekla v krátkém videu s úsměvem česká hráčka.

Už v minulé sezoně byl Team Bucie pasován na hlavní favoritky Wimbledonu, jenže osud zasáhl proti nim. Vážně zranění, které postihlo americkou hráčku během utkání dvouhry, přerušilo na více než půl roku její kariéru. Aby pak nebylo smůly dost, v době, kdy se vracela na kurty, skončila pro změnu česká tenistka na lůžku a zápolila s nepříjemnou nemocí, kvůli níž už dokonce pomýšlela i na konec kariéry.

Nevzdala to, stejně jako to nevzdala Matteková. A obě nyní opět budou společně bavit nejen publikum, ale i samy sebe. Wimbledone, těš se! Tenhle populární pár si jde pro tebe.