Bouchardová dorazí na Slovensko! Kanadská kráska si zahraje na turnaji ITF

- Jan Havlovic

Kanaďanka Eugenie Bouchardová oznámila změny ve svém programu na květen. Čtyřiadvacetiletá tenistka odehraje v Evropě dva turnaje kategorie ITF s dotací 100 000 $. Bývalá světová pětka se nejprve představí ve francouzském Cages-sur-Mer a o týden později ve slovenské Trnavě, poblíž českých hranic.

Eugenie Bouchardová stále hledá ztracenou formu. V letošní sezoně sbírá kanadská kráska jednu porážku za druhou a propadá se žebříčkem. Aktuálně je na 117. místě, což znamená, že se na blížícím se Roland Garros bude muset probíjet přes zrádnou kvalifikaci.

Čtyřiadvacetiletá Kanaďanka nyní oznámila změny ve své přípravě na druhý grandslamový turnaj sezony. Bouchardová se představí na dvou turnajích nižší kategorie ITF. Nejprve pocestuje do francouzského Cagnes-sur-Mer, kde se koná od 7.-13. května turnaj s dotací 100 000 $.

Hned o týden později se pohledná Kanaďanka představí ve slovenské Trnavě, poblíž českých hranic! Pro organizátory TC Empire Slovak Open je účast Boucharedové výbornou zprávou, neboť finalistka Wimbledonu a bývalá světová pětka bude pro diváky velkým lákadlem.

Kromě Bouchardové je do hlavní soutěže přihlášena také Denisa Allertová, avšak nad jejím startem visí otazník. Česká tenistka si totiž na J&T Banka Prague Open poranila rameno. 

 

??❤️??❤️ ps I look like a lil kid

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Dub 21, 2018 v 6:11 PDT