Djokovič si v Monaku zatrénoval s Dimitrovem. Pod dohledem staronového kouče Vajdy

- Jan Havlovic

Prestižní podnik v Monte Carlu se kvapem blíží a do Monackého knížectví se začínají sjíždět velká tenisová jména! Na místní antuce si v pátek dopoledne zatrénovali Grigor Dimitrov s Novakem Djokovičem. Celému tréninku aktivně přihlížel také Marián Vajda, staronový kouč srbského tenisty.

O obnovení úspěšné spolupráce se v posledních dnech jen spekulovalo. Nyní však o spojení Djokovič – Vajda už nikdo nepochybuje. Sehraná dvojice se nejprve připravovala ve španělské Marbelle, nyní je již v místě dění blížícího se prestižního antukového podniku – Monte Carlu.

Bývalá světová jednička se připravuje na vstup do prestižního podniku v Monackém knížectví, kde již dvakrát triumfovala. Nyní budou ambice Djokoviče zcela odlišné. Třicetiletý tenista se bude hlavně chtít dostat zpět na vítěznou vlnu.

A Srb tomu podřizuje skutečně vše. V Monte Carlu si hned v pátek dopoledne zatrénoval na místním centrálním dvorci. Sparing partnera mu dělala světová pětka Grigor Dimitrov.

Pozornost všech přítomných se ubírala především směrem na Slováka Mariána Vajdu, který se dle všeho stal opět trenérem Novaka Djokoviče. Zdali bude tohle slovensko-srbské spojení znovu fungovat, to napoví právě turnaj v Monte Carlu, kde si Djokovič otestuje svou aktuální formu.