Provokatérka Bouchardová. Mějte mě rádi takovou, jaká jsem, radí fanouškům

- Jan Havlovic

Eugenie Bouchardová o sobě opět dala vědět na sociálních sítích. Pohledná kanadská tenistka totiž poradila fanouškům, aby ji měli rádi takovou, jaká je. Ke svému příspěvku připojila hned dvě fotky – první je z tenisového zápasu, kdežto na druhé je Kanaďanka zachycená v plavkách na pláži.

„Pokud mě nemilujete, když vypadám takhle, nezasloužíte si mě ani, když vypadám takhle,“ napsala Bouchardové ve svém příspěvku na Twitteru. Na jedné fotce je kanadská tenistka zachycená v zápasové grimase, kdežto na té druhé při focení na pláži v plavkách.

Bývalá světová pětka se tak přidala k mnoha uživatelům Twitteru, kteří zveřejňují své fotky z mládí či některé, za které se stydí. Na druhou polovinu příspěvku poté přiloží fotku, na které naopak vypadají velmi dobře.

Bouchardová zažívá v letošní sezoně velký ústup ze slávy, alespoň co se tenisového světa týče. Letos vyhrála pouze čtyři zápasy a propadla se až do druhé stovky světového žebříčku. Čtyřiadvacetiletá tenistka navíc v poslední době přiznala, že přemýšlí o změně profese. Tenis by ráda vyměnila za modeling!