Neopouštěj mě! prosila tenistka svou trenérku. Video je hitem internetu

- Jan Havlovic

Komickou vložku nabídlo utkání prvního kola na turnaji v americkém Charlestonu v souboji Kristie Ahnové se Samanthou Stosurovou. Prvně jmenovaná vyhrála první set v poměru 6:2, i tak si vyžádala konzultaci se svou trenérku. Ta pětadvacetileté Američance udělila krátce pár rad a dala se na odchod, což Ahnová nečekala. „Počkej, ty odcházíš? Nepouštěj mě!“ žádala tenistka. Video se stalo rychle hitem internetu.

Ahnová vstoupila do duelu proti favorizované Australance Stusurové výborně, když první sadu ovládla poměrem 6:2. V přestávce mezi prvním a druhým setem si pětadvacetiletá Američanka vyžádala konzultaci se svou trenérkou.

Ta však vycítila, že její svěřenkyně příliš rad nepotřebuje „Pokračuj v tomhle výkonu,“ nabádala svou svěřenkyni. Po krátké konzultaci se dala trenérka na odchod. To se však Ahnové příliš nelíbilo. „Počkej, ty odcházíš. Neopouštěj mě,“ žádala americká tenistka.

Když její trenérka skutečně odešla, pronesla Ahnová z legrace: „Ona mě prostě nesnáší!“ Video se stalo velmi rychle hitem internetu. Pobavilo také krajanku Ahnové Irinu Falconiovou. „Nejlepší trenérské video z kurtu všech dob,“ napsala Američanka na Twitteru.

Ahnová nakonec utkání skutečně dovedla do vítězného konce, když Australanku Stosurovou porazila po setech 6:2, 6:4 a postoupila do osmifinále turnaje v Charlestonu.