WTA

Zaregistruj se, komentuj a vyhraj VIP vstupenky na J&T Banka Prague Open!

- Radek Štohl

Nechcete přijít o letošní J&T Banka Prague Open? A rádi byste navíc nahlédli do zákulisí největšího českého turnaje? Pak není nic jednoduššího než se na našem webu zaregistrovat a komentovat průběžné dění pod články. Pokud splníte daná kritéria, poté budete slosováni do soutěže, díky níž můžete vyhrát VIP vstupenky na J&T Banka Prague Open.

Nedávno jsme vás informovali o skutečnosti, že zavádíme přímo pod našimi články uživatelskou diskuzi. Právě ta může vybrané šťastlivce dostat až k VIP vstupenkám na J&T Banka Prague Open 2018!

Co je potřeba k tomu, abyste byli součástí slosování? Stačí, abyste byli na naší stránce registrovaní a poslali alespoň jeden příspěvek do diskuze pod články. Pouhé tyto dvě skutečnosti vás dostanou zase o něco blíže k účasti na celé akci.

Poté již budete trpělivě čekat, zda budete mít štěstí a vyhrajete VIP vstupenky. Šanci získat lístky zdarma lze až do 20. dubna, kdy bude soutěž ukončena.

Na největším podniku v České republice nebude letos chybět největší česká elita současnosti včetně Karolíny Plíškové či Petry Kvitové. Hlavní soutěž začíná 30. dubna, titul z dvouhry obhajuje Mona Barthelová.